Green kitchen with black handles and an integrated oven
Frontfärger
Hantera färger

OMBRA -- grön inifrån och ut.

Vi samarbetade med designduon Says Who för att kunna ge dig Ombra. Det här gröna köket, som även finns i vitt, är inspirerat av dansk natur och omger dig med en känsla av lugn. De organiska formerna är inspirerade av de sandslipade stenarna på danska stränder och kommer till liv i naturliga, återvunna material.

OMBRA

Dansk design -- form och funktion i perfekt harmoni.

Skönheten hos dansk design lyser igenom i Ombras smarta tre-lådslook – oavsett om det faktiskt är lådor eller helt enkelt luckor blir de släta runda stenformade handtagen själva grunden för designen. De här fronterna är lätta att öppna även för dina små medhjälpare i köket, och är också lätta att hålla rena och fria från fingeravtryck. Vacker och praktisk = dansk design.

Green kitchen with integrated handles and a wooden worktop

Valet är ditt -- skräddarsy dina handtag.

En promenad längs en stenig dansk strand inspirerade till de distinkta, släta och ovala kurvorna i Ombras handtag. Du kan välja bland sex olika färger. Väljer du grönt får ditt kök ett enhetligt utseende, men vill du att de distinkta kurvorna ska sticka ut mer väljer du en kontrastfärg. På så sätt blir ditt Ombra-kök en spegling av din personliga stil. Materialet du väljer på handtagen lyfter fram färgen på köksfronterna, och handtagen är lätta att byta ut om du vill ge ditt kök ett ansiktslyft längre fram.

Green fronts with integrated handles and a wooden worktop

Yta tillverkad av återvunnet material.

Ombra finns i en härlig grön nyans. Fronterna har en yta av återvunna PET-flaskor. Det ger en sammetslen känsla och en matt look som ser fantastisk ut och dessutom är lätt att hålla ren. Till varje 60 cm front återvinns 14 PET-flaskor, så att du kan känna att du gör din del för att förhindra att plasten hamnar i våra hav. Och med återvunna träfibrer på insidan är de producerade med nästa generation i åtanke.

Läs mer om vår hållbarhetsmission
Green kitchen with integrated handles and a wooden worktop

Upplev OMBRA -- till ditt hem.

Green kitchen with integrated handles and a wooden worktop

OMBRA green

99 803:-

Green kitchen with a wine refrigerator and a wooden worktop

OMBRA green

99 803:-

Green kitchen with integrated handles and a wooden worktop
Detailed image of a green kitchen's dark oak drawer
Green kitchen cabinet with an integrated oven and wine refrigerator
Wooden worktop with a black sink

OMBRA -- grönt inifrån och ut.

Green kitchen with integrated handles and a wooden worktop

OMBRA green

99 803:-

OMBRA -- inte bara 
för ditt kök.

— -- perfekt för ditt badrum.

Använd Ombras lugna linjer även i badrummet.

Utforska våra övriga köksserier.

Alla köksserier

Boka ett möte.

Vi vet att ett nytt kök, badrum eller garderob är ett stort projekt. Och vi vill gärna ha tid att lära oss allt om ditt projekt och besvara alla dina frågor. Därför uppmanar vi dig att boka ett möte med oss, så att vi kan se till att vi har gott om tid bara för dig. De här mötena är gratis och helt oförpliktande – och en bra idé oavsett var du befinner dig i ditt projekt.