MILK -- byggstenar för din familj.

Vissa färger behöver helt enkelt inte diskuteras – och Milk gör allt väldigt tydligt. Ett socialt kök bör erbjuda en lättsam och trevlig stämning för familjens alla generationer. I vissa hem och i vissa typer av rum är en ljus, enkel design exakt rätt för att skapa en inbjudande köksupplevelse. Ditt köksprojekt kan behöva ta hänsyn till eventuella nya ägare i framtiden och Milk är förmodligen den mest prisvärda vägen till ett funktionellt, enkelt kök som är relevant för alla.

MILK

MILK -- du kommer behöva det varje dag.

Först och främst ger XL- eller XXL-skåpen dig 15 procent extra arbetsyta och 40 procent extra förvaringsutrymme jämfört med vanliga köksskåp. Det är vår standard, och även om du kanske inte tänker på det nu är det något du kommer att uppskatta i din vardag. Milk erbjuder faktiskt samma skåp, lådor och inredning som våra andra köksserier, så att du kan kombinera olika funktioner för att frigöra plats i även de minsta köken.

MILK -- ljus idé till en perfekt matchning.

Vi kan förstås inte ta åt oss äran för den vita färgens klassiska natur – men med en enkel vit bas kan din budget tillåta dig att matcha Milk med något lite mer avancerat. Vitt i kombination med svart är förstås inte heller vår innovation – men vi har faktiskt några helt fantastiska svarta bänkskivor i avancerade material och ytor, som är noggrant utvalda till våra köksserier. Lysande idéer som finns tillgängliga för dig – se en översikt här. Milk är också mer än redo för avancerade vitvaror som en inbyggd ugn eller häll – en lista med de omsorgsfullt utvalda märken och modeller vi säljer hittar du nedan.

MILK -- bara en gnutta eller hela paketet?

Om vitt är din favorit är ett komplett Milk kök en given lösning. Men eftersom Milk är vitt kan det bli ett perfekt sällskap till någon av våra mörkare eller mer distinkta köksserier – som en Cima köksö i dark oak tillsammans med Milk högskåp. Milk är det perfekta sällskapet i ditt kök, precis som mjölk och bullar.

MILK white

33 444:-

Utforska våra övriga köksserier.

Alla köksserier

Boka ett möte.

Vi vet att ett nytt kök, badrum eller garderob är ett stort projekt. Och vi vill gärna ha tid att lära oss allt om ditt projekt och besvara alla dina frågor. Därför uppmanar vi dig att boka ett möte med oss, så att vi kan se till att vi har gott om tid bara för dig. De här mötena är gratis och helt oförpliktande – och en bra idé oavsett var du befinner dig i ditt projekt.