Välj färger
Frontfärger

SMART -- det intelligenta valet för din garderob.

Du kommer bli förvånad över hur mycket du kan skapa med skjutdörrar. De kan ge dig ingången till en fantastisk walk-in closet – eller en helfigursspegel som får rummet att se större ut och samtidigt döljer dina kläder. Och de är smidiga att öppna med en försiktig rörelse. Smart och De Luxe är våra två skjutdörrsserier som utgör grunden i vårt koncept för måttbeställda garderober. Vi visar gärna hur de fungerar – kanske hemma hos dig?

SMART

SMART -- anpassningsbar och snabb att lära.

Om du har du en separat del eller ett hörn av ett rum fungerar Smart perfekt som snygg rumsavdelare. Men Smart kan också monteras på våra övriga moduler – till exempel som här på Module16 – så att det blir en komplett skjutdörrsgarderob i sig. Dörrar på lättrullade skenor och olika typer av fyllningar, grepp och handtag att välja bland, beroende på din smak och inredningen i rummet.

SMART black

12 400:-

?

SMART -- en perfekt framsida.

Vi är säkra på att du inte har något att dölja, men det kanske din tvättstuga har? Det känns bra att veta att det går att dölja alla VVS-och elinstallationer bakom en tilltalande front. Men Smart kan göra så mycket mer. Smart är en oumbärlig del av vårt måttbeställda garderobskoncept – och räcker långt för att tillgodose dina specifika mått. 2,73 meter till taket, för att vara exakt – och tekniskt sett finns det inga begränsningar för lösningens bredd. Det innebär att du kan omvandla ett knepigt hörn i din bostad till optimerat förvaringsutrymme. Och du kan till och med gömma undan både tvättmaskin och torktumlare bakom Smart dörrar.

SMART -- som du kan se dig själv i.

En Smart dörr med spegel kan lyfta din inredning till en ny nivå och göra så att rummet känns större. Så att du kan vakna och göra dig redo för din morgonselfie. Men kanske föredrar du någon av våra sex andra varianter. Alla dörrarna är yteffektiva eftersom de inte behöver något extra utrymme för att öppnas. Vad som döljer sig bakom spegeln är upp till dig – men vi föreslår att du funderar på Vario19 till din lösning. 

SMART mirror

8390:-

?

Utforska fler garderobsserier i dansk design

Designserier

Boka ett möte.

Vi vet att ett nytt kök, badrum eller garderob är ett stort projekt. Och vi vill gärna ha tid att lära oss allt om ditt projekt och besvara alla dina frågor. Därför uppmanar vi dig att boka ett möte med oss, så att vi kan se till att vi har gott om tid bara för dig. De här mötena är gratis och helt oförpliktande – och en bra idé oavsett var du befinner dig i ditt projekt.