BORDO -- form och funktion till ett överraskande lågt pris.

Bordo är praktiskt och modernt både gällande design och färg – och ett utmärkt exempel på dansk design till ett överraskande lågt pris. Den ultramatta ytan med antifingerprint-effekt är tillverkad av återvunnen PET och är som all dansk design både praktisk och estetisk. Bordo kan användas för sig och säljs till ett överraskande lågt pris, men är också perfekt att mixa och matcha genom att addera en köksö från en annan designserie.

BORDO

Svart -- håll det enkelt.

Svart är enkelt, men samtidigt genialt. Bordo har alltid varit svart. Svart gör intryck och fungerar även som en sorts neutral bakgrund för färg på detaljer eller en köksö från en av våra andra köksserier. Men det fungerar även perfekt på egen hand om du vill ha Bordo i hela ditt kök. Valet är ditt.  

Ultramatt -- för enkel rengöring.

Bordo har en ultramatt yta i återvunnen PET med antifingerprint-effekt. Det här gör Bordo till en både estetisk och praktisk upplevelse i din vardag. Oroa dig inte om du spiller lite mjöl eller öppnar luckan med blöta händer, det är bara att torka bort direkt.

Välj ett eget uttryck -- med våra handtagsserier.

Med våra handtagsserier kan du uttrycka din personliga stil, oavsett om den är modern, industriell, klassisk eller minimalistisk. Alla handtag ser fantastiska ut på Bordo. Och det finns även snygga blandare som matchar, så att du kan ge Bordo köket en enhetlig look. Det gör att du alltid kan ge det här prisvärda köket en unik och egen stil. 

BORDO -- form och funktion till överraskande lågt pris.

Boka ett möte.

Vi vet att ett nytt kök, badrum eller garderob är ett stort projekt. Och vi vill gärna ha tid att lära oss allt om ditt projekt och besvara alla dina frågor. Därför uppmanar vi dig att boka ett möte med oss, så att vi kan se till att vi har gott om tid bara för dig. De här mötena är gratis och helt oförpliktande – och en bra idé oavsett var du befinner dig i ditt projekt.

Utforska våra övriga köksserier.

Alla köksserier