Frontfärger

BORDO — form och funktion till ett överraskande lågt pris.

Föreställ dig ett kök som speglar din stil, respekterar din budget och respekterar miljön. Det är den Bordo-upplevelse vi har skapat för dig!Med Bordo får du skönheten hos dansk design i ditt hem, till ett överraskande lågt pris. Det är en mix av modern design och en palett av jordnära färger, handplockade för att ge ditt kök en uppdaterad och modern look. Och det bästa av allt: köket är tillverkat av både återvunnet och återvinningsbart material. Så med Bordo gör du ett val som är bra för dig och ditt samvete.

BORDO

Dansk design — moderna färger.

Redo att sätta en personlig prägel på ditt hem? Dyk ner i Bordos moderna färgpalett. Vi kan erbjuda allt från den sofistikerade elegansen hos black, den jordnära värmen hos clay, den solkyssta charmen hos arizona beige, det fridfulla lugnet hos blue och den coola, moderna london grey samt klassisk white. Med den här paletten kan du förvandla ditt hem så att du får det exakt som du vill ha det.

Ultramatt — för enkel rengöring.

Bordo har en ultramatt yta i återvunnen PET-plast med antifingerprint-teknik. Ytan är mer slitstark än lackade fronter. Det här gör Bordo till en både estetisk och praktisk upplevelse i din vardag. Oroa dig inte om du spiller lite mjöl eller öppnar luckan med blöta händer, det är bara att torka bort direkt.

Välj ett eget uttryck — med färg och våra handtagsserier.

Bordos matta färger – klassisk black, modern clay, sammetslen arizona beige, lugnande blue, elegant london grey och stilren white – ger dig möjlighet till olika uttryck i ditt hem. Med våra handtag kan du uttrycka din personliga stil, oavsett om den är modern, industriell, klassisk eller minimalistisk. Och det finns även snygga blandare som matchar, så att du kan ge köket en enhetlig look. Du kan även kombinera designserien med andra färger eller addera en personlig twist med bland annat våra öppna hyllor eller vitrinskåp med linjeglas.

Kolla in våra handtag här

Kviks SamtalsKök® — du gör det till ditt eget.

Vi uppfann konceptet SamtalsKök® 1998 utifrån våra djupa kunskaper om hur kökslivet ser ut. Konceptet passar fortfarande alla typer av livsstilar och hem. Alla våra kök kan bli ett SamtalsKök®.

Vill du veta mer? Läs mer om vårt SamtalsKök®.

Det sociala köket

Upplev BORDO — i ditt hem.

BORDO Clay

40 167:-

BORDO blue

74 011:-

BORDO – skönhet & återvunna material till ett överraskande lågt pris.

BORDO Clay

40 167:-

Boka ett möte.

Vi vet att ett nytt kök, badrum eller garderob är ett stort projekt. Och vi vill gärna ha tid att lära oss allt om ditt projekt och besvara alla dina frågor. Därför uppmanar vi dig att boka ett möte med oss, så att vi kan se till att vi har gott om tid bara för dig. De här mötena är gratis och helt oförpliktande – och en bra idé oavsett var du befinner dig i ditt projekt.

Utforska våra övriga köksserier.

Alla köksserier