Utställningsmodeller

Eftersom vi löpande lanserar nya, häftiga kökslösningar måste vi emellanåt byta ut utställningsköket i våra butiker. Och det kan du få glädje av! Med ett utställningskök kan du nämligen spara flera tusen kronor – på ett häftigt kök i dansk design av hög kvalitet. Ofta inkluderar våra utställningskök både diskho, vitvaror och bänkskiva, så att du kan få ett komplett nytt kök till ett ovanligt bra pris. Se de aktuella utställningskök som är till salu i våra butiker. Har du frågor om ett utställningskök är du välkommen att kontakta resp. butik.

Varför välja ett utställningskök?

När du väljer ett av våra utställningskök får du samma häftiga danska design och höga kvalitet som alltid hos Kvik – bara mycket billigare. Skulle du behöva anpassa köket för att passa ditt hem till 100% kan du köpa till extra skåp, lådmoduler och andra tillbehör.

Alla modeller nedan är utställningskök från våra butiker, och de kan därför uppvisa mindre spår av användning. Angivna priser gäller avhämtning i den aktuella butiken. Vill du ha hjälp med att installera köket eller har andra frågor, kontaktar du bara butiken direkt.

PRATO dark grey

115 758:-