Boka ett möte — vilken mötestyp är rätt för mig?

Inspirationsmöten, hemmamöten, projektmöten, onlinemöten… Vi har flera olika typer av möten och det kan vara svårt att välja. I den här översikten kan du se vilken typ som passar dig bäst. Och enligt vår åsikt är våra möten en väldigt bra idé och väl investerad tid. De ger dig möjlighet att ostört få sitta ner med en köksexpert och få gratis professionell rådgivning om ditt projekt. De är också ett perfekt tillfälle att ställa alla frågor du har, så att du verkligen kan få grepp om det stora projekt du står inför.

Varför kallar vi dem för möten?

Du har absolut en poäng. Våra möten är ju helt informella, eftersom det inte finns någon klädkod eller ens ett mötesrum — vi hade lika gärna kunnat kalla dem ”köksbordssamtal”. Dessutom är de helt gratis!

Vi kallar dem möten eftersom det är viktigt att vi möts och stämmer av att vi är inne på samma linje. Ett nytt kök, badrum eller garderob är ett stort beslut och du behöver kunna jobba tillsammans med din köksexpert i ditt projekt, från den första planeringen fram till att allt är klart. Våra kök är inga standardkök som levereras helt färdiga. De är skräddarsydda lösningar som tar hänsyn till alla detaljer i det mest centrala rummet i ditt hem — och det är alltid värt att få upp alla bitar på bordet innan vi börjar lägga pusslet.

Boka ett möte  — det gör hela skillnaden

När du bokar ett möte kan du vara säker på att vår köksexpert har tid för dig. Du får hans eller hennes fulla uppmärksamhet så att ni kan fokusera på din situation, dina drömmar och din budget — och det kan göra hela skillnaden för ditt projekt. Och du får en bra start med den person som kommer att finnas där för dig under hela ditt projekt. Dessutom är det helt gratis, så det finns egentligen ingen anledning till att inte boka ett möte!

Var ska vi träffas?

I vår butik

Kom till vår butik där du kan uppleva alla våra köksserier, känna på materialen och få en känsla av vad som är rätt för dig. Vi fixar kaffet.

Hemma hos dig

Vår skickliga köksexpert kommer hem till dig med en resväska full med prover — här kan ni diskutera ditt projekt i den miljö det gäller. Du fixar kaffet.

Möte online

Vi träffas på Zoom för att diskutera ditt projekt. Det innebär att vi båda fixar kaffet.