Frontfärger

NOLIAM — naturlig elegans.

I morgonrusningen kan Noliam göra en stark insats – exempelvis bära upp ett robust handfat eller bara skapa ljus kontrast till mörkare nyanser på väggar och golv. På insidan uppvisar Noliam ett stort djup och en organisatorisk talang: alla dagliga accessoarer, hårfönen eller andra toalettartiklar finns exakt där de ska vara och väntar på att hjälpa dig att komma i ordning inför dagen.

NOLIAM

NOLIAM — briljans i badrummet.

Även om du bara erbjuder Noliam en liten roll i en mindre miljö, kommer designseriens minimalism att ge en fantastisk föreställning och lämna plats åt övriga aktörer i ditt badrum. Och även om serien tidigare bara fanns i vitt, har vi nu lagt till både arizona beige och wood till dess repertoar. 

NOLIAM — raka linjer och inga handtag.

Noliam är ett exempel på dansk design som är rak och direkt i sitt tilltal. Det integrerade handtaget har högsta prioritet och ger din hand ett fast grepp som ger dig tillgång till insidan. Handtaget formar en bred linje som har en robust och snygg stil som du kan leka med i resten av din badrumsinredning.

NOLIAM white

4631:-

NOLIAM — redo för en ledande roll.

Noliam är en minimalistisk design som är helt byggd i trä från hållbart skogsbruk, dessutom är den folierad i slitstark, återvunnen PET-folie.

Men Noliam har mer på sin repertoar än bara badrumsskåp. Du kan enkelt fullända ditt Noliam badrum med till exempel ett skåp för handdukar. I badrumsutställningen i våra Kvik-butiker får du en bra överblick över dina möjligheter.

Funderar du på Noliam i både köket och badrummet? Då kan du skaffa dig en överraskande elegant känsla i hela inredningen – till ett ännu mer överraskande lågt pris.

Vill du ser fler badrumsserier?

— MILK — till ett överraskande lågt pris.

Om du vill stretcha din budget är Milk ett bra val.

— KVIKSETS — om en standardstorlek passar dig

Om ett standardmått fungerar för dig är KvikSets ett bra val.

Boka ett möte.

Vi vet att ett nytt kök, badrum eller garderob är ett stort projekt. Och vi vill gärna ha tid att lära oss allt om ditt projekt och besvara alla dina frågor. Därför uppmanar vi dig att boka ett möte med oss, så att vi kan se till att vi har gott om tid bara för dig. De här mötena är gratis och helt oförpliktande – och en bra idé oavsett var du befinner dig i ditt projekt.