NOLIAM -- naturlig elegans.

I morgondramatiken blir Noliam perfekt i en biroll – exempelvis för att bära upp ett robust handfat eller bara för att skapa ljus kontrast till mörkare nyanser på väggar och golv. På insidan uppvisar Noliam ett stort djup och organisatorisk talang: alla dagliga accessoarer, hårfön eller andra toalettartiklar finns exakt där de ska vara och väntar på att få dig att glänsa framför spegeln.

NOLIAM

NOLIAM -- briljans i badrummet.

Även om du bara erbjuder Noliam en liten roll i en mindre miljö, kommer designseriens minimalism att ge en fantastisk föreställning och lämnar plats till de övriga aktörerna i ditt badrum. Noliam utgör en stark bas för ditt drömhandfat – och om du letar efter idéer och inspiration så kan du här se en lista över våra olika handfat. Eller så är du välkommen att titta närmare på badrumsutställningen i din Kvik-butik.

NOLIAM -- raka linjer och inga handtag.

Noliam är ett exempel på dansk design som är rak och direkt i sitt tilltal. Det integrerade handtaget har högsta prioritet och ger din hand ett fast grepp som ger dig tillgång till insidan. Handtaget formar en bred linje som har en robust och snygg stil som du kan leka med i resten av din badrumsinredning.

NOLIAM -- redo för en ledande roll.

Noliam har en minimalistisk design, och är hållbart byggd av FSC-trä – och folierad med slitstark, återvunnen PET.

Men Noliam har mer på sin repertoar än bara badrumsskåp. Du kan enkelt fullända ditt Noliam badrum med till exempel ett skåp för handdukar. I badrumsutställningen i våra Kvik-butiker får du en bra överblick över dina möjligheter.

Funderar du på Noliam i både köket och badrummet? Då kan du skaffa dig en överraskande elegant känsla i hela inredningen – till ett ännu mer överraskande lågt pris.

Planerar du att helrenovera eller kanske till och med bygga ut ditt badrum? Då föreslår vi att du inkluderar en av våra Kvik-experter redan tidigt i din planering. Mötet är gratis och helt oförpliktigande. Och även om vi inte säljer duschväggar eller marmorplattor, jobbar vi med både hantverkare och byggentreprenörer som använder våra danska designserier i sitt arbete.

NOLIAM -- inte bara för badrummet.

Boka ett möte.

Vi vet att ett nytt kök, badrum eller garderob är ett stort projekt. Och vi vill gärna ha tid att lära oss allt om ditt projekt och besvara alla dina frågor. Därför uppmanar vi dig att boka ett möte med oss, så att vi kan se till att vi har gott om tid bara för dig. De här mötena är gratis och helt oförpliktande – och en bra idé oavsett var du befinner dig i ditt projekt.