OMBRA

Vi rusar ofta genom vår vardag, därför tycker vi att badrummet ska vara en lugn och harmonisk plats där du kan koppla av och skämma bort dig själv. Ombra har inspirerats av den danska naturen och ger dig en fridfull design där lugnande inslag kommer till liv i naturliga återvunna material.

OMBRA

-- form och funktion i perfekt harmoni.

Ombras rena linjer och rymliga lådor ger dig massor av förvaring där du kan stuva undan hårborstar och makeup som annars kan stöka till på bänkskivan. Lägg till högskåp för handdukar och annat för att fullända looken.

-- anpassa dina handtag.

De distinkta släta handtagen är inspirerade av släta stenar från danska stränder. Välj bland sex olika färger så att ditt badrum kan matcha din personliga stil. Materialet du väljer på handtagen lyfter fram färgen på fronterna, och handtagen är lätta att byta ut om du vill ge badrummet ett ansiktslyft längre fram.

— färge i återvunna material

Ombra finns i en härligt grön nyans. Fronterna, som båda är tillverkade av återvunna PET-flaskor, har ett matt utseende och en sammetslen känsla som även är lätt att hålla ren. Och med återvunna träfibrer på insidan har produktionen gjorts med nästa generation i åtanke.

OMBRA -- inte bara 
för badrummet.

— Kök

Välj Ombra till ditt kök och matcha lösningen med Ombra för badrum och hall i en enhetlig look genom hela ditt hem.

Hallen

Använd Ombras lugna linjer även i hallen.

Boka ett möte.

Vi vet att ett nytt kök, badrum eller garderob är ett stort projekt. Och vi vill gärna ha tid att lära oss allt om ditt projekt och besvara alla dina frågor. Därför uppmanar vi dig att boka ett möte med oss, så att vi kan se till att vi har gott om tid bara för dig. De här mötena är gratis och helt oförpliktande – och en bra idé oavsett var du befinner dig i ditt projekt.