När ska jag boka ett inspirationsmöte?

AVOLIA arizona beige

113 239:-

Är det första gången du ska köpa ett nytt kök eller totalrenovera hemma? Då har du säkert en hel massa frågor. Det kan vara svårt att veta var man ska börja. Då är våra inspirationsmöten en bra start.

Du vill utforska de senaste designserierna och alla smarta lösningar för att få en känsla av hur du vill att ditt hem ska se ut. Kanske vill du veta vilken typ av bänkskivor som är mest reptåliga? Eller så grubblar du på ett litet problem som kan sätta stopp för din dröm om ett nytt kök, badrum eller garderob?

Då är det bra att få prata med ett proffs – och du behöver inte ens vara säker på att det är oss du vill jobba med i ditt projekt. Vi finns här för dig i ett tidigt skede för att svara på alla dina frågor och hjälpa dig att hitta den bästa lösningen.

Det är ett samtal som är just ett samtal

Vi kallar det inspirationsmöte – och vår främsta källa till inspiration är vår utställning i butiken. Vi har ingen tjusig presentation. Det är vanligtvis bara ett samtal – ibland vid skrivbordet, men oftast går vi runt i vår utställning med en kopp kaffe i handen. 

Första steget på din resa

Du kan tänka på inspirationsmötet som ditt första möte med oss, för det är då vi kan besvara alla de där initiala frågorna du har. Vi går igenom alla dina frågor och förhoppningsvis känner du dig sedan full av inspiration och redo för ett andra möte med oss – och det är då vi ritar upp ditt nya kök. 

Så kan vårt inspirationsmöte gå till – och syftet är att inspirera dig och visa alla dina möjligheter med ditt nya kök, badrum eller garderob. Här har du chansen att ställa alla dina frågor och få expertråd innan du sätter igång med den konkreta planeringen av ditt projekt.

Boka ett inspirationsmöte i dag och kom igång med din dröm