Det här är vad du får för din budget

Så här mycket dansk design kan du få för dina pengar

Om du gör rätt prioriteringar och rätt val redan från början kan du få överraskande mycket dansk design för dina pengar. Oavsett vad du väljer kan du få ett smart och hållbart danskt designkök som kommer att hålla i många år framöver. Din lokala köksexpert hjälper dig att välja rätt skåp, bänkskivor, vitvaror och tillbehör. Sedan är det upp till dig att bestämma om du vill uppgradera dina val. Men du kan alltid vara säker på att grunden är ett kök du kan vara stolt över att äga under många år framöver.

Hur mycket kök kan jag få för min budget?

Se till att få en bra start på din köksdröm

— Detaljerna gör stor skillnad

I vårt sortiment av produkter till överkomliga priser hittar du diskhoar, blandare och bänkskivor som alla håller sig inom det totala priset nedan, utan att kompromissa med kvalitet eller design. Vi tycker att alla har rätt till ett snyggt kök i dansk design, oavsett budget.

— Boka ett möte när det passar dig

Du kan boka ditt möte så att det passar dig och din kalender. Vi erbjuder olika typer av möten och det är upp till dig om du vill mötas i en av våra butiker, hemma hos dig eller via ett videomöte.Alla mötestyper är kostnadsfria och utan förpliktelser, och som alltid ser vi till att du får förstklassig kundservice.