Välj färger
Frontfärger

CIMA -- ek när det är som allra bäst.

Du tänker förmodligen att du har full koll på vad ek är – det långsamt växande och starka träslaget som uppskattades redan av vikingarna. Men sen möter du Cima. Namnet betyder ”topp” och Cima är ett kök som utan tvekan håller sig i toppen. Framför allt den lätta, nästan luftiga känslan som så tydligt signalerar modern dansk design.

CIMA

Äkta ek -- förädlad av naturen.

Ek är väldigt slitstarkt naturmaterial som är behagligt att röra vid, men som växer långsamt och är ganska dyrt. Vi bad våra designers att skapa ett kök i massiv ek med en modern look och känsla, som samtidigt skulle matcha vårt löfte om överraskande låga priser. De skapade Cima med en speciell hantverksteknik som kombinerar massiv ek och faner. Perfekt naturligt ådringsmönster och fyllig ändådring – helt enkelt ek på ek. Resultatet blev Cima som vi hoppas att du också vill uppleva, i all sin naturliga skönhet.

Mellan linjerna -- varm och glödande.

Användningen av profiler och strikta linjer är så enkel och samtidigt så typisk för den praktiska funktion som kännetecknar dansk design. Tydlig och geometrisk, men ändå levande tack vare sättet som ljus och skuggor samspelar på ytan. Dina fingrar greppar perfekt den massiva eken som sprider ut de varma nyanserna av trä på skåpluckor och lådor som fjädrar på en vinge. Designen är trygg och självsäker – och den handtagslösa looken förmedlar vare sig ordet ”lucka” eller ”låda”. Bara naturlig ek.

light oak

107 447:-

Elegant uttryck -- en modern klassiker på alla sätt.

Cimas eleganta utseende skapas genom en konstruktion i massiv ek med ekfaner på ytan, som noggrant valts ut för att uppvisa den vackra ådring som återfinns hos mogen ek. Ekens varma glöd i Cima blir ännu varmare när du matchar den med ett material som skapar kontrast.


Lägg till en bänkskiva i till exempel svart keramik eller vit laminat – båda kommer att sticka ut som verkliga klassiker. Låt dina preferenser och din personliga stil styra dina val. Vill du uppleva Cima i light oak eller dark oak med egna ögon föreslår vi att du bokar ett möte i en av våra butiker.

Se alla bänkskivor

Upplev Cima -- gör ett statement i ditt hem.

dark oak

100 798:-

CIMA -- ek när det är som bäst.

light oak

107 447:-

Utforska fler av våra köksserier.

Se alla köksserier

Boka ett möte.

Vi vet att ett nytt kök, badrum eller garderob är ett stort projekt. Och vi vill gärna ha tid att lära oss allt om ditt projekt och besvara alla dina frågor. Därför uppmanar vi dig att boka ett möte med oss, så att vi kan se till att vi har gott om tid bara för dig. De här mötena är gratis och helt oförpliktande – och en bra idé oavsett var du befinner dig i ditt projekt.

Utforska fler av Kviks köksserier.

Se alla köksserier