Frontfärger
Hantera färger

VEDA — okomplicerad och elegant.

Veda ger dig en sak mindre att oroa dig för och passar perfekt i din vardag. Den genomtänkta danska designen är minimalistisk och tidlös, men samtidigt också funktionell och ergonomisk. Det här är vårt mest hållbara kök hittills – tillverkat av både återvunna PET-flaskor och återvunna träfibrer – så att du kan njuta av ditt nya kök med gott samvete. Det ger dig som sagt en sak mindre att oroa dig för.

VEDA

Okomplicerad enkelhet — det bästa av dansk design.

Veda har inspirerats av det ständigt föränderliga danska landskapet och finns i fem olika färger – white, mossy green, light grey, dark och light oak – som alla ger en lugn och balanserad stämning. Här får du den okomplicerade enkelheten hos dansk design. Veda signalerar förstklassig funktionalitet och kan sömlöst integreras i ditt hem – som en del av familjen.

White kitchen with a kitchen island, tall cabinets and black handles

Valet är ditt -- handplocka de sista detaljerna.

Gör ditt kök lika unikt som du – genom att välja dina favoriter från vår serie av ergonomiskt designade handtag. Oavsett vad som bäst representerar din stil – från modern eller minimalistisk till industriell eller klassisk – så bidrar de med distinkt form och funktion i ditt nya kök. Eller föredrar du ett handtagslöst kök? Veda Touch har sina rötter i minimalistisk enkelhet och erbjuder med sin smarta handtagslösa design härlig vardagslyx till ett överraskande lågt pris. Den här funktionella designen ger en strömlinjeformad känsla till ditt kök, och öppnas med bara ett lätt tryck från fingrar, knä eller höft.

Återvunna material — hållbart in i kärnan, bokstavligt talat.

Vi är ett ambitiöst företag och det gäller allt vi gör, inte minst när det gäller att ge dig det mest hållbara köket vi kan. Kärnan i Veda består av återvunna träfibrer och våra folier är tillverkade av återvunna PET-flaskor. Träfronterna är FSC-certifierade, vilket innebär att allt trä kommer från hållbara källor. Hållbarhet ingår i priset när du köper våra högkvalitativa fronter av återvunnet material och certifierat trä. Och när det blir dags för något nytt är det bra att veta att 99 procent av köket går att återvinna, vilket gör ditt klimatavtryck mycket mindre.

Läs mer om vår hållbarhetsmission

Kviks SamtalsKök® — du gör det till ditt eget.

Magin i vårt SamtalsKök® handlar inte om specifika mått eller kökslösningar, utan om livet och de stunder det består av. Det är de härliga skratten under familjemiddagen, den trygga tystnaden när du tar dig en nattmacka, en gemensam förväntan inför en kaka som gräddas i ugnen och de tysta viskningarna som utbyts över en kopp kvällste. Oavsett om det är ett kök för två eller en bubblande familjecentral, kan alla kök vara ett SamtalsKök®.

Det är era berättelser, era gemensamma erfarenheter och era minnen som väcker det till liv. Så bjud in glädjen, samtalet och gemenskapen – och se hur ditt kök förvandlas till hjärtat i ditt hem, ett genuint SamtalsKök®.

Läs mer om vårt SamtalsKök®

VEDA Touch pure grey dark oak

140 507:-

Upplev VEDA — för ditt hem.

VEDA Touch pure grey dark oak

140 507:-

Boka ett möte.

Vi vet att ett nytt kök, badrum eller garderob är ett stort projekt. Och vi vill gärna ha tid att lära oss allt om ditt projekt och besvara alla dina frågor. Därför uppmanar vi dig att boka ett möte med oss, så att vi kan se till att vi har gott om tid bara för dig. De här mötena är gratis och helt oförpliktande – och en bra idé oavsett var du befinner dig i ditt projekt.

VEDA — inte bara för ditt kök.

—  — för badrummet.

Välj Veda-badrumsmöbler i en annan färg för att skapa intresse.

—  — och för garderoben i hallen.

Veda ger den perfekta förvaringslösningen för din hall.

Utforska våra övriga köksserier.

Se alla köksserier