X-MODULEN

Med utgångspunkt från danska hantverkstraditioner – och en mängd olika färger och kombinationer – ger X-modulen dig möjlighet att skapa ett personligt uttryck som elegant förvaringsmöbel i hemmets alla rum. De vändbara, tvåfärgade skjutluckorna utan beslag är själva sinnebilden av dansk design och hantverk. Backarna i massiv ek ger ett vackert och naturligt uttryck – och är monterade med fingerskarvsmetoden.

X-modulens många kombinationsmöjligheter

De olika färgvalen på skjutluckorna samt träbackarna i antingen naturfärgad eller mörk ek ger dig möjlighet att sätta samman en helt personlig möbel. Uttrycket kan enkelt förändras utifrån årstid, humör eller andra behov genom att man bara flyttar placeringen av lådorna eller vänder på luckorna med ett enkelt handgrepp.  

Välj mellan X-modulen i olika storlekar från 120 till 200 cm. Välj bland de unika skjutluckorna i svart, vitt, grått, mörkblått eller mässing – och med antingen svart eller mörkblå baksida. Och välj mellan träbackar i antingen naturfärgad eller mörk ek. 

Suddar ut gränserna mellan kök och vardagsrum

X-modulen som köksmöbel

X-modulen kan integreras som en del av det eleganta Prato-köket där traditionell design möter ett exklusivt och minimalistiskt uttryck. Som integrerad köksmöbel är X-modulen designad för att sudda ut gränserna mellan köket och resten av hemmet på ett naturligt och sofistikerat sätt.

Med Prato får du ett kök med många möjligheter som matchar just ditt liv, dina vanor och din smak.