Electrolux

For Better Living, designed in Sweden. Vi på Electrolux tror att det bästa sättet att ta hand om vår framtid är att ta hand om hur vi lever våra liv i vardagen. Det är där vi kan göra skillnad. Allt vi gör är att hjälpa människor att göra sina liv enkla, berikande och mer hållbara.

Electrolux EcoLine

Många av oss är redan på väg att leva ett mer hållbart liv. Ändå kan det vara svårt att göra en positiv inverkan på en daglig basis. Vi vill göra det lättare.
Våra mest effektiva produkter hjälper dig att göra det mest effektiva valet varje gång du använder dem.

Electrolux Mattsvarta serie

Mattsvarta serien erbjuder ett brett urval av vitvaror i mattsvart för elegant köksdesign, så att du kan skapa din unika köksmiljö.

Intuit Köks sortiment

Markerade funktioner

ComfortLift Diskmaskin

Vår unika teknik lyfter korgen till midjenivå med bara ett lätt tryck på korgens handtag. Det är så bekvämt att du undrar hur du kunde ha levt utan det.

SteamPro Ugn

SteamPro multifunktionsugn med Steamify® gör det enkelt för dig att laga, baka, rosta och ånga med precision. Ugnens Sous-Vide funktion tillagar maten långsamt för ett professionellt resultat.

Greenzone Kyl/Frys

700 GreenZone kyl-frys har ett dedikerat slutet fack med en separat klimatfunktion där luftfuktigheten hålls på en idealisk nivå. Detta bevarar upp till 95 % av vitaminerna i upp till 11 dagar.

Kombinerad häll/fläkt

800 FlexiBridge® induktionshäll med inbyggd fläkt låter dina köksdesign idéer flöda. Fläkten behöver inte placeras ovanför din spis, vilket frigör utrymme och låter dig designa ditt kök på ditt eget sätt, utan begränsningar.

FAQ

Vanliga frågor