Budgettips och -tricks

Bra kvalitet är inte lika med höga priser – låt oss visa hur det är möjligt

Här är våra bästa tips och tricks för att du ska kunna få ett danskt designkök till ett pris du har råd med. Med hjälp av de här tipsen och genom att välja våra mest prisvärda produkter kan du bygga en solid grund och istället ha råd att uppgradera de produkter som är viktigast för dig.

Varje stort projekt behöver en gedigen grund och ditt nya kök är inget undantag. Vi har sammanställt några av våra mest prisvärda produkter som hjälper dig att skapa grunden för ditt projekt. Våra allra mest prisvärda produkter ger dig en bra utgångspunkt för ditt köksprojekt.

 

Du kan även stanna där och få ett bra danskt designkök som du kommer att älska under många år. Eller upptäcker du kanske att din budget nu har plats för något lite extra – som en inbyggd kaffemaskin, en vinkyl eller en ugn med ångfunktion som ger ditt hembakta bröd en perfekt krispig skorpa. 

 

Det är bara ett exempel på hur vi kan hjälpa dig skaffa ditt drömkök – till ett pris du har råd med. 

Håll det enkelt

Standardlaminat

Den här laminatbänkskivan säljs i en standardlängd på fyra meter till ett riktigt bra pris. Det är det bästa valet för att hålla priset överraskande lågt – men samtidigt är det också ett hållbart val eftersom laminat är väldigt slitstarkt och träet i kärnan kommer från certifierade och hållbara skogsbruk. Och som bonus är leveranstiden bara två veckor.

Se våra bänkskivor i laminat här
Vi har basprodukterna

Prisvärda vitvarupaket

De vitvaror du väljer har en stor påverkan på kökets slutgiltiga budget.

Vi har ett nära samarbete med olika vitvarutillverkare för att kunna ge dig bästa möjliga pris. Det innebär att vi kan erbjuda kompletta vitvarupaket med fyra vitvaror till priser som du har råd med.

Här ser du vad ett vitvarupaket från Zanussi kan innehålla

HV1644

Häll

HV1637

Ugn

HV1649

Diskmaskin

HV1649

Kyl

Kolla in Veda, Tinta och Ombra

— VEDA white

Det här eleganta och enkla köket är själva sinnebilden av det bästa inom dansk design och ger dig stil och praktisk komfort till ett överkomligt pris.

— OMBRA green

Ombra passar dig som gärna vill ta in naturens lugnande gröna färg inomhus. Ombras lugnande former är gröna även på insidan.

Vi ger dig vägledning

Detaljer som är viktiga

I vårt sortiment av prisvärda produkter hittar du diskhoar, blandare och bänkskivor som gör stor skillnad för det totala priset, utan att du behöver kompromissa med kvalitet eller design. Vi tycker att alla ska kunna köpa ett stilrent, danskt designkök, oavsett vilken budget man har.

Börja planera ditt kök redan i dag
White kitchen with cabinets and dot handles