Vitt kök med köksö och en arbetsbänk av massivt trä
Frontfärger

MANO — förfinad till perfektion.

Möt Mano, vårt älskade mästerverk som omsorgsfullt har utvecklats och förfinats för att matcha din livsstil. Varje skrymsle och vrå i det här köket är ett bevis på en dansk designetik — stilren enkelhet, smarta lösningar och oändliga möjligheter. Upplev magin när dina fingertoppar möter de subtila integrerade handtagen som är skapade för att förenkla ditt köksliv.Mano finns i en rad olika färger — krispigt vitt, djärvt svart trä, elegant dark grey och varmt arizona beige. Utöver sin estetik är Mano tillverkat av återvunna material, vilket gör det till ett hållbart och bestående val som du stolt kan lämna vidare till nya generationer.

MANO

Klassisk dansk design — förfinad till perfektion.

Mano ger dig tidlös dansk design och utgör själva essensen av danska designtraditioner där skönhet och funktionalitet skapar en perfekt harmoni. Från sina oändliga möjligheter och ett noggrant hantverk till sin ikoniska stil: Mano är dansk design när den är som bäst.

Låt dig fascineras av Manos nya färgpalett. Upplev värmen från sammetslen arizona beige, en sofistikerad och matt dark grey och den tidlösa charmen hos klassiskt vitt eller svart trä.

Med Mano gör du ett hållbart val eftersom fronterna i arizona beige, vitt och dark grey är gjorda av återvunna PET-flaskor medan det svarta träet kommer från certifierade och hållbara skogsbruk.

Svart kök med köksö och färgade svarta fronter

MANO dark grey

137 309:-

Våra handtag — det perfekta greppet.

I hjärtat av Mano, som betyder ”hand” på italienska, finns en vacker synergi av form och funktion. Hemligheten bakom Manos distinkta attraktion är de sömlöst integrerade handtagen i en genomtänkt design. Under årens lopp har vi skulpterat dessa handtag med så stor precision och omsorg att de har blivit själva sinnebilden av ergonomisk perfektion. Varje gång du sträcker ut handen för att öppna en låda eller en lucka, hittar den sin perfekta partner i de här handtagen: ett exempel på en harmonisk mix av form och funktion. Den genomtänkta designen kulminerar i en perfekt harmoni som gör din interaktion med Mano till en smidig upplevelse.

 

Design som fortsätter — med obrutna linjer.

När du väljer Mano omfamnar du en kompromisslös designfilosofi där form och funktion kan mötas i fulländad harmoni. Ett av de fascinerande elementen hos Mano är seriens förmåga att behålla de eleganta linjerna, oavsett hur skåpen kombineras.

De här kontinuerliga linjerna adderar en unik rytm till designen och skapar en visuell symfoni som är en ren fröjd för ögat. Och den tidlösa skönheten gör att Mano passar alla kök, oavsett om det handlar om ett modernt loft eller ett charmigt hem för familjen. I varje detalj förenar Mano genomtänkt design och optimal funktionalitet, vilket ger dig ett kök som du kommer att älska.

Kviks SamtalsKök® — du gör det till ditt eget.

Vi uppfann konceptet SamtalsKök® 1998 utifrån våra djupa kunskaper om hur kökslivet ser ut. Konceptet passar fortfarande alla typer av livsstilar och hem. Alla våra kök kan bli ett SamtalsKök®, men med Mano fungerar det allra bäst.

Vill du veta mer? Läs mer om vårt SamtalsKök®.

Det sociala köket

Upplev MANO — dansk design och hantverk när det är som bäst.

Vitt kök med köksö och en arbetsbänk av massivt trä

MANO white

147 442:-

Svart kök med köksö och färgade svarta fronter
Svart träkök med köksö

MANO sera

102 078:-

MANO — det ursprungliga sociala köket.

Vitt kök med köksö och en arbetsbänk av massivt trä

MANO white

147 442:-

MANO — inte bara för ditt kök.

— — för den perfekta garderoben.

Manos förvaringslösningar ger dig praktisk förvaring i sovrummet.

— — för badrummet.

Hitta den perfekta MANO lösningen till ditt badrum.

Utforska våra övriga köksserier.

Designserier