Frontfärger

VARIO19 -- hjälten i din garderobsberättelse.

Är din plan en garderob som ser ut som att den byggdes ihop med rummet? Då kan Vario19 bli din hjälte. Drömmer du om en walk-in closet eller en fantastisk öppen garderob med massor av smarta lösningar? Med Vario19 kan drömmen bli verklighet – och du kommer att bli överraskad av det låga priset på din måttbeställda garderob.

VARIO19

— omge dig med klassisk dansk design.

En walk-in closet kräver ibland ett eget rum – men det kan också visa sig att ett hörn i rummet faktiskt räcker. Hemligheten är en lösning som exponerar dina kläder så att du ser alla dina alternativ de där morgnarna när du inte har någon som helst aning om vad du ska ta på dig. Det är här Vario19 gör skillnad – så att du får en lösning som fungerar för dig.  Vario19 är designad för att erbjuda stor variation och samtidigt behålla sina proportioner och sin design. På det sättet kan vi skräddarsy en garderob just för dig.

— allt som du vill ha det.

Med dansk design kan du njuta av enkelheten i raka format och praktisk funktionalitet genomförd i ett kompromisslöst hantverk. Och det är nästan som att dina kläder fungerar som dekoration på insidan. Men Vario erbjuder mycket mer än bara walk-in-potential. Du kan också bygga och kombinera den som en komplett fristående garderob – skräddarsydd efter måtten på ditt rum.

VARIO19 white

43 462:-

— en lösning, så många varianter.

Vario19 kan ta hand om dina kläder, skor och värdefulla föremål.  Den långa listan med valfria tillbehör till Vario19 omfattar filtfodrade lådor, utdragbara hängare, backar med avdelare, skohyllor – här hittar du helt enkelt alla funktioner du drömmer om. Och utöver att exponera dina kläder på bästa vis skyddar de också dina plagg och föremål.

Ett annat tillbehör du kan välja är ändgavlar som kan göra Vario till en fristående garderob. Du kan även montera Smart skjutdörrar på din lösning för att få en elegant finish. Prata med en av våra experter om du vill veta mer om dina alternativ. 

Upplev VARIO19

VARIO19 white

43 462:-

Utforska fler garderobsserier i dansk design