Välj färger
Frontfärger

PAVIA -- herrgårdsköket för dig med klassisk smak.

Det här är Pavia -- en av våra mest klassiska designs. På insidan är Pavia fullpackad med moderna funktioner och det är ett av de mest hållbara köken i vårt sortiment. Men på utsidan briljerar det med sitt klassiska uttryck i både frontdesign och handtag. Och det finns det en anledning till detta klassiska uttryck.

PAVIA

En verklig klassiker -- i alla avseenden.

Pavia är inte bara designad för personer med klassisk smak, utan även för klassiska hus. I många hus kräver arkitekturen, planlösningen eller till och med historien en klassisk utgångspunkt för att den övergripande estetiken ska respekteras – därefter kan man introducera nya idéer.

Men Pavia är ingen retrodesign. Om du har öga för traditionellt snickeri kanske du redan har märkt hur ramarna har slimmats och vässats av våra formgivare. Faktum är att varje dimension och kännetecken för det traditionella lantkökets lådor och skåp har omprövats och omskapats för att ge den traditionella stilen ett modernt statement.

 

 

 

 

 

Tidlös -- och öppen för ny teknik.

Med Pavia som ditt klassisk kök kan du välja bland alla moderna kökslösningar – bland annat smart lådinredning, rymliga skåp och integrerade vitvaror. Dessutom får du robusta skåp av hög kvalitet och återvunna material i en look som tar kvalitet och tradition på största allvar.

Hållbarhet -- nära till hands.

Inget är mer sant när det gäller Pavias fronter. De är gjorda av återvunna PET-flaskor och har en speciell matt yta som håller Pavia fri från fingeravtryck i vardagen. Ytan är också lätt att hålla ren tack vare en speciell textur som har tryckts på den återvunna PET-plastfolien. 

Upplev Pavia -- för ditt hem.

pure grey

87 476:-

white

43 122:-

PAVIA -- köket för dig med klassisk smak.

pure grey

87 476:-

Utforska Kviks övriga köksserier.

Designserier

Boka ett möte.

Vi vet att ett nytt kök, badrum eller garderob är ett stort projekt. Och vi vill gärna ha tid att lära oss allt om ditt projekt och besvara alla dina frågor. Därför uppmanar vi dig att boka ett möte med oss, så att vi kan se till att vi har gott om tid bara för dig. De här mötena är gratis och helt oförpliktande – och en bra idé oavsett var du befinner dig i ditt projekt.