AVOLIA — form och funktion i en perfekt kombo.

Avolia har en ultramatt, återvunnen PET-yta med en kärna av återvunnet trä som kan återvinnas på nytt när du byter kök igen om tjugo år. Ytan är väldigt slitstark och står emot fingeravtryck. Genom att kombinera form och funktion tar designserien Avolia med integrerade handtag minimalism och enkelhet till en helt ny nivå. Välj om du vill ha en kontrasterande eller monokrom look – det är helt upp till dig.

AVOLIA

Ergonomisk dansk design.

Avolias integrerade handtag har skapats speciellt för oss. De ger ett sublimt ergonomiskt grepp och ett uttryck som är både vackert och tidlöst. Handtagens perfekta placering på lådor och skåp gör att du slipper böja dig ner när du ska öppna dem. Det är dansk design i ett nötskal!

Modern och flexibel stil.

Välj Avolia i snygg black, modern clay eller fantastisk arizona beige, och anpassa köket efter din stil genom att addera en accentfärg på de integrerade handtagen – eller kombinera det med en av våra andra köksserier i trä. Välj om du vill ha en kontrasterande eller monokrom look – det är helt upp till dig. Du kan ge ditt hem exakt det uttryck du vill ha.

black

64 121:-

Högteknologisk hållbar yta.

Avolia har en ultramatt yta i återvunnen PET, med en kärna av återvunnet trä. Ytan är väldigt slitstark och avvisande mot fingeravtryck, så att det blir superenkelt att städa upp efter dina matlagningssessioner. Och när Avolia har jobbat färdigt är det bra att veta att köket går att återvinna till 99 procent.

Upplev AVOLIA — i ditt hem.

clay

88 299:-

AVOLIA — form och funktion i en perfekt kombo.

clay

88 299:-

Utforska våra övriga köksserier.

Designserier