Frontfärger

PAVIA — herrgårdsköket för dig med klassisk smak.

Det här är Pavia -- en av våra mest klassiska designserier. På insidan är Pavia fullpackad med moderna funktioner och det är ett av de mest hållbara köken i vårt sortiment. Men på utsidan briljerar det med sitt klassiska uttryck i både frontdesign och handtag. Och det finns en anledning till detta klassiska uttryck.

PAVIA

En verklig klassiker — i alla avseenden.

Pavia är inte bara designad för personer med klassisk smak, utan även för klassiska hus. I många hus kräver arkitekturen, planlösningen eller till och med historien en klassisk utgångspunkt för att den övergripande estetiken ska respekteras – därefter kan man introducera nya idéer.

Men Pavia är ingen retrodesign. Om du har öga för traditionellt snickeri kanske du redan har märkt hur ramarna har slimmats och vässats av våra formgivare. Faktum är att varje dimension och kännetecken för det traditionella lantkökets lådor och skåp har omprövats och omskapats för att ge den traditionella stilen ett modernt statement.

 

 

 

 

 

Tidlös — och öppen för ny teknik.

Med Pavia som ditt klassiska kök kan du välja bland alla moderna kökslösningar – bland annat smart lådinredning, rymliga skåp och integrerade vitvaror. Dessutom får du robusta skåp av hög kvalitet och återvunna material i en look som tar kvalitet och tradition på största allvar.

Hållbarhet — nära till hands.

Inget är mer sant när det gäller Pavias fronter. De är gjorda av återvunna PET-flaskor och har en speciell matt yta som håller Pavia fri från fingeravtryck i vardagen. Ytan är också lätt att hålla ren tack vare en speciell textur som har tryckts på den återvunna PET-plastfolien. 

Kviks SamtalsKök® — du gör det till ditt eget.

Magin i vårt SamtalsKök® handlar inte om specifika mått eller kökslösningar, utan om livet och de stunder det består av. Det är de härliga skratten under familjemiddagen, den trygga tystnaden när du tar dig en nattmacka, en gemensam förväntan inför en kaka som gräddas i ugnen och de tysta viskningarna som utbyts över en kopp kvällste. Oavsett om det är ett kök för två eller en bubblande familjecentral, kan alla kök vara ett SamtalsKök®.

Det är era berättelser, era gemensamma erfarenheter och era minnen som väcker det till liv. Så bjud in glädjen, samtalet och gemenskapen – och se hur ditt kök förvandlas till hjärtat i ditt hem, ett genuint SamtalsKök®.

Läs mer om vårt SamtalsKök®

PAVIA pure grey

113 434:-

Upplev Pavia — för ditt hem.

PAVIA pure grey

113 434:-

PAVIA white

54 096:-

Utforska våra övriga köksserier.

Designserier