Badrumsrengöring – se våra tips här

Drömmer du om ett nytt badrum? Hur det ska städas är kanske inte ditt främsta fokus, men det är ändå värt att tänka lite på. De badrumsmöbler, handfat och ytor du väljer kan ha stor påverkan på hur mycket du måste städa varje vecka. Om städning inte är din favoritsysselsättning kan du välja badrumsinredning som gör den dagliga rengöringen enklare och besparar dig en del arbete.

Fundera över städningen när du inreder ditt nya badrum

Våra badrumsmöbler är tillverkade för att klara våtrumsmiljön, den är lätt att göra rena och håller sig snygga och funktionella under många år. Du kan själv bidra till att förlänga dina badrumsmöblers hållbarhet och se till att ditt badrum förblir skinande rent, år efter år. Läs vidare för goda råd om optimal rengöring och skötsel av ditt badrum.

MANO white

25 671:-

?

Rätt rengöring ger att badrummet håller längre

Oavsett om ditt badrum är helt nytt eller har några år på nacken, gör det stor skillnad för både utseende och hållbarhet om du prioriterar rätt rengöring och skötsel. Det är inte svårt och behöver inte ta särskilt lång tid. Se till att skaffa rätt rengörings- och skötselprodukter och städa badrummet regelbundet – vi rekommenderar minst en gång i veckan.

Tips för en prydlig badrumsmiljö

MANO sera

19 073:-

?

Alla rengöringsprodukter du behöver

Vi har lanserat en skötsel- och underhållsbox som gör det enkelt för dig att hålla handfatet rent. Boxen innehåller skötselprodukter för daglig rengöring, djuprengöring, kalkborttagning samt en förseglingsprodukt som du applicerar på handfatet efter djuprengöring. Förseglingsprodukten ger handfatet ett skyddande och osynligt lager och gör det extra tåligt mot vatten, kalk och smuts. I boxen finns även en utförlig bruksanvisning. Du kan köpa vård- och underhållsboxen hos din lokala Kvik-butik.