Gör det mesta av utrymmet i ett litet badrum.

PAVIA white

11 885:-

Det kan vara svårt att inreda ett litet badrum så att du har plats för allt du behöver och ändå kan få ett personligt uttryck. Men med rätt badrumsmöbler kan du göra det mesta av en lite yta. Och det behöver inte kosta en förmögenhet.

Ta vara på den plats du har.

Ju mindre badrum du har, desto mer kreativitet krävs för att hitta plats för de saker du inte kan vara utan. Vi rekommenderar kompakta, väggmonterade badrumsmöbler med integrerat handfat och rena, vita ytor som är lätta att hålla rena. På så sätt tar du tillvara det annars outnyttjade utrymmet under handfatet.

Om du kan, välj ett lite bredare badrumsskåp med förvaring intill handfatet. Då får du en naturlig plats för handtvål och tandborstar och kanske till och med en av de växter som verkar frodas så bra hemma hos dig.

MILK white

4475:-

— Tips 1 -- lådor och skåp.

Avdela lådor och skåp med snygga och funktionella insatser som optimerar utrymmet.

— Tips 2 -- accessoarer.

Lyft fram din stil med vackra korgar och burkar som du även kan använda till nödvändigheter som bomullspinnar, tvål, tandborstar eller toalettpapper.

— Tips 3 -- håll det enkelt.

Fokusera på enkelhet i ett litet badrum och undvik för många saker som tar plats och får det att kännas trångt.

Färger som gör rummet större

Du kan göra mycket genom att inreda det lilla badrummet i ljusa färger. Det öppnar upp känslan och ger ett ljust och rymligt uttryck. Vitt är förstås självklart, men du kan även måla väggarna i en annan ljus eller naturlig nyans för att förstärka ljuset och göra rummet rymligare. 

VEDA white

7220:-

Spegel, spegel på väggen där...

När du vill få ett rum att se större ut är inget mer effektivt än speglar. Sätt upp en stor spegel ovanför handfatet – om möjligt från vägg till vägg – så kommer du att känna skillnad direkt. Utöver att få rummet att kännas större är en stor spegel en fördel eftersom fler kan använda den samtidigt.

Ditt val av spegel kan också användas för att ge ditt badrum en personligare touch. Fyrkantig eller rund spegel? Med små dekorationer? Med ram eller helt avskalad? Du kan också välja ett smart spegelskåp som ger extra förvaring i ett litet badrum – för tandborstar, mediciner och andra små men viktiga saker.

NOLIAM white

4631:-

Boka ett möte.

Vi vet att ett nytt kök, badrum eller garderob är ett stort projekt. Och vi vill gärna ha tid att lära oss allt om ditt projekt och besvara alla dina frågor. Därför uppmanar vi dig att boka ett möte med oss, så att vi kan se till att vi har gott om tid bara för dig. De här mötena är gratis och helt oförpliktande – och en bra idé oavsett var du befinner dig i ditt projekt.