Designa en egen garderobslösning

En bra och funktionell garderob är en viktig del av inredningen i ditt hem, oavsett om det gäller sovrummet, barnens rum, hallen eller tvättstugan. Har du lessnat på röran av grejer och kläder som ligger utspridda över hela huset? Eller behöver du bara förnya din gamla garderob? Skapa plats och ordning i vardagen tack vare funktionell förvaring – med måttbeställda garderobslösningar i dansk design.

En perfekt förvaringslösning är inte bara praktisk och funktionell. Den är dessutom snygg och binder samman hemmets olika rum i en enhetlig look – från hallen, tvättstugan och badrummet till sovrummet och barnrummet. 

 

Gör din garderob till en upplevelse i sig. Välj bland en mängd olika skjutdörrar, lådor, inbyggd LED-belysning, byxutdrag och lådor där du kan förvara av allt från underkläder till sängkläder. Med rätt kombination av inredning och tillbehör kan du skapa bra överblick över dina saker. Sätt ihop den lösning som matchar dina behov och ditt hem helt perfekt.

Garderober och skjutdörrar

— VARIO19 white garderob

VARIO19 white är en vacker och enkel öppen garderob, designad med fokus på rena linjer och enkel åtkomst till det som du använder mest.

— Lyxiga skjutdörrar i svart trä

Den svarta färgen ger garderoben tydlig karaktär. Få all förvaring du drömmer om, i en måttbeställd lösning som är väldigt enkel och samtidigt fulländar rummet.

— Smart Milk förvaring med skjutdörrar

Med en inbyggd garderob får du den förvaring du behöver utan att den tar så stor plats eller stör resten av inredningen. Om det är ont om plats kan de höga skjutdörrarna i sig fungera som dekorativa inslag.

Inspirerande garderobsdesign

Fantasi och flexibilitet

Du kan få en djärv garderobslösning i vilket rum som helst. Förvandla barnrummet och våningssängen till en spännande miljö och ge ditt barn extra plats för lek och kreativitet. Bygg garderober runt sängen eller integrera dem i hallen. Vi erbjuder flexibla, snygga och enkla garderobslösningar som gör det enkelt för dig att sätta ihop en måttbeställd garderob för just ditt utrymme – utan att det kostar skjortan.

Se vårt sortiment av garderober

Garderober med skjutdörrar

Skjutdörrar är en trevlig och funktionell lösning när du vill ta vara på ytan på bästa möjliga sätt. Hos Kvik kan du köpa måttbeställda skjutdörrar som hjälper dig att skapa en fantastisk förvaringslösning för både vanliga rum och knepigare utrymmen.

Med skjutdörrar kan du utnyttja utrymmet från golv till tak – och får friheten att inreda din lösning med exakt de tillbehör du vill ha.

Se våra skjutdörrar

Måttbeställda garderober

När det gäller att hitta rätt garderob behöver du tänka kreativt! Våra garderober måttbeställs för att passa just ditt rum.

Ta vara på möjligheterna som dina rum erbjuder för att skapa dina unika och personliga lösningar. Bägge skåpen med skjutdörrar och gångjärnsdörrar i alla våra garderobsserier kan byggas in, så du får en djärv lösning som på ett naturligt sätt integreras i ditt hem.

Se olika garderobslösningar och bli inspirerad