Så här gör du

Designa en egen walk-in closet

Har du efter Sex and the City-uppföljaren börjat drömma om en fantastisk walk-in closet? Det förstår vi mycket väl! En walk-in closet är den bästa av garderober – och den är faktiskt inte ouppnåelig. Det tycker i alla fall inte vi! Vi tycker att alla har rätt till en djärv och personlig garderob, precis som Carrie Bradshaws. Så varför inte låta oss hjälpa dig med din nya walk-in closet? Ta chansen att skaffa en garderob som passar dig och ditt hem perfekt – och som du kan se fram emot att kliva in i varje dag.

Med en walk-in closet är det i princip bara din fantasi som sätter gränser för hur den ska organiseras. Därför är det en bra idé att be en expert om råd. Vi vet hur du kan få till den där fantastiska överblicken som varje dag gör det till ett rent nöje att välja kläder. Och vi kan hjälpa dig att hitta rätt balans mellan funktionell förvaring och inspirerande inredning.

Det är det nog många som undrar

Vad kostar en walk-in closet?

Vi håller våra priser låga så att fler ska ha råd med dansk design och hög kvalitet på garderober, kök och badrum. Även om din budget är tajt så kan vi erbjuda dig fantastisk garderobslösning. Vi ger dig överraskande mycket för pengarna – även om du vill förverkliga din dröm om en walk-in closet!

Läs vår guide om vad en walk-in closet kostar
Storleken är inget problem

Känslan av en walk-in closet på några få kvadratmeter

Även om du inte har plats för en riktig walk-in closet kan du enkelt skapa en lyxig garderob som ger dig praktisk överblick över alla dina kläder och accessoarer – även om du bara har några få kvadratmeter att jobba med. Med rätt förvaringslösningar kan du i sovrummet skaffa dig en egen unik garderob som både liknar och känns som en walk-in closet – utan att det kostar en förmögenhet.

Utforska våra garderobstillbehör
Ett alternativ

Låt sovrum och garderob smälta samman

För många av oss är sovrummet inte bara ett sovrum. Rummet ska fungera både som garderob och som en personlig fristad med en lugn och avkopplande stämning. Det kräver bra balans mellan bägge funktionerna, och här är inredningen avgörande!

Fundera på vilka alternativ du har i rummet för att ta reda på om en walk-in closet är möjlig. Om du har ett ledigt hörn i sovrummet kan du självklart använda det till din garderobslösning. Med en garderob i ett hörn och rätt placering av frihängande klädstänger och kanske en liten byrå är det faktiskt möjligt att skapa känslan av ett rum i rummet. En hörngarderob ger dig – i det närmaste – känslan av att stå inuti en garderob, och du får dessutom full överblick över dina skor, kläder och accessoarer. Du kan även använda en garderob som rumsavdelare och därmed dela av förvaringen från sovrummet.

Design och styling spelar en viktig roll


Även om du inte kan inkludera två väggar i din mini-walk-in går den ändå att genomföra – det viktigaste är att skapa rätt känsla! Här spelar design och styling också en viktig roll. Kombinera en garderob med skjutdörrar med ett öppet skåp, klädstång, spegel och andra tillbehör som enkelt kan integreras som en naturlig del av rummet.

Det finns inga givna regler

Låt garderoben avspegla din personliga stil

En garderob handlar om mer än bara praktisk förvaring i rummet – den har även stor betydelse för inredningen som helhet. Därför är det viktigt att du funderar på hur en walk-in closet i miniformat samspelar med övriga möbler och material i rummet. Har du till exempel trägolv eller heltäckningsmatta, stora och enhetliga vita ytor eller mer naturliga och råa strukturer? Använd detta som utgångspunkt när du bestämmer dig för uttrycket i sovrummet. På så sätt kan alla delar bindas samman till en helhet.

Letar du efter en design till en potentiell walk-in closet?

Utforska våra garderobsserier