Vad kostar en walk-in closet?

Du kan nästan inte vänta! Du har precis sett om alla säsonger av Sex in the City och du bara älskar Carrie Bradshaws walk-in closet. Och nu vill du ha en själv. En walk-in closet känns som den optimala lyxen. Det handlar om känslan av att vara omgiven av dina kläder (och skor!), det handlar om snygg design, det handlar om en förvaring där allt har sin givna plats. Och vet du? Det behöver inte kosta en förmögenhet.

Händer det att du ofta får stå och leta efter exakt den tröja du vill ha.  Är du trött på att hitta kläder över hela sovrummet och på golvet? En walk-in closet kan skapa systematik och överblick i en hektisk vardag och ge dig den plats som dina kläder behöver! Så att du enkelt hittar dem även när du har bråttom – och dessutom kan ta bättre hand om dem.

När du ska bygga en walk-in closet

Bygger du ett nytt hus eller planerar du att renovera ditt gamla? Står en egen walk-in closet högst upp på önskelistan? När du ska planera din walk-in-lösning är det flera saker du bör tänka på.

Först och främst bör din walk-in closet ha tillräckligt med plats för dina och kanske också din partners kläder, skor och accessoarer. Den perfekta garderobsdrömmen omfattar allt från skåp, skjutdörrar, inredning, belysning och speglar – och så förstås din egen stil och personliga detaljer som gör den till din egen.

En stilren och enkel inredning med fokus på funktionalitet gör det lätt att inreda med inredningsdelar som gör garderoben attraktiv. Låt din personlighet ta plats med exempelvis en antik spegel, en läcker lampa eller något annat du gillar och som gör att du kan njuta av din nya garderob under många år framöver. Vi kan hjälpa dig att förverkliga dina garderobsdrömmar! Alla delar görs på beställning efter dina mått. Och att skaffa en walk-in closet som till och med skulle imponera på Carrie Bradshaw är billigare än du tror. 

Skräddarsydd dröm

En walk-in closet är helt enkelt en garderob du kan gå in i. Den består vanligtvis av flera olika enheter för liggande och hängande förvaring av kläder, skor och accessoarer. 

I grund och botten är det ett väldigt funktionellt utrymme som bör inkludera följande:

  • Skåp med plats för klädstänger för skjortor, klänningar, kostymer, tröjor, byxor och eventuellt ytterkläder.
  • Hyllor eller lådor för blusar, t-shirts, toppar, träningskläder osv.
  • Lådor/insatser för strumpor och underkläder.
  • Lådor/hyllor för skor och stövlar.
  • En stor spegel så att du kan se hur kläderna ser ut när du tar på dem, utan att du behöver lämna rummet.

Vi guidar dig genom alla möjligheter och hjälper dig att få den walk-in closet som exakt matchar dina behov och din bostad – vi tar fram en måttbeställd lösning som gör det mesta av den yta du har.

Se våra garderobstillbehör här

Boka ett möte.

Vi vet att ett nytt kök, badrum eller garderob är ett stort projekt. Och vi vill gärna ha tid att lära oss allt om ditt projekt och besvara alla dina frågor. Därför uppmanar vi dig att boka ett möte med oss, så att vi kan se till att vi har gott om tid bara för dig. De här mötena är gratis och helt oförpliktande – och en bra idé oavsett var du befinner dig i ditt projekt.

Walk-in closet i en budgetvariant

En walk-in closet behöver inte kosta skjortan. Tycker du det låter som att våra måttbeställda garderober är dyra? Du kommer att bli positivt överraskad över hur prisvärda de faktiskt är. Våra garderobsexperter kan hjälpa dig att hålla din nya walk-in closet inom din budget.

Utforska fler garderobsserier i dansk design

Utforska våra garderobsserier