Så lyckas du med inredningen i din nya hall

Ingång, hall eller entré. Det här utrymmet kallas för olika saker – och har ibland så många funktioner att det kan vara svårt att hitta bra lösningar för alla. Letar du en ny lösning till hallen? Då kan vi hjälpa dig. Låt oss guida dig igenom välkända hallproblem som alla har förtjänar en väldesignad lösning som vi brukar kalla dansk design!

Första intrycket är alltid viktigt – och med dansk design dröjer det sig kvar

Hallen är av stor betydelse för både dig och andra som besöker ditt hem. Det är här du tar emot gäster, vänner och familj, och det är här de får ett första intryck av dig och din bostad. Många väljer att prioritera hallens utseende och design framför andra saker.

Låt oss föreslå ett enkelt designtrick som innebär att du använder samma designserie i din hall som i ditt kök och på andra ställen i ditt hem.

Möbler i en smal hall? Här är 3 tips

X-modulen

Förvaringslösning på hög nivå.

Legno

Perfekt för ännu högre väggmontering

Smarta skjutdörrar

Stuva undan skor och ytterkläder på ett prydligt sätt.

Hur mycket möbler behöver du i hallen?

Vi föreslår att du svarar: ”Inga” – och väljer att utrusta hallen med inbyggda förvaringsmöbler. Det kan vara en skjutdörrsgarderob eller som i det här fallet en Bordo-lösning med massor av hög förvaring – och en bänk som du kan sitta på när du ska ta på dig skorna. 

Hallförvaring – stor nog för att trolla bort tyngden från dina axlar

En genomsnittlig hall behöver gott om förvaring, inte minst för skor och ytterkläder, och som också ser fantastisk ut. Vi föreslår högskåp som kan optimera utrymmet. Alla våra garderobsserier finns i flera olika mått – vi har även några i XXL som ger dig det där extra förvaringsutrymmet. Se alla våra garderobsserier här.