Naturliga, återvunna material — grön inspiration i köket.

Green kitchen with integrated handles and a wooden worktop

OMBRA green

99 803:-

Med gröna inslag i köket får du en naturlig och avslappnad känsla. Och hållbarhet är dessutom en avgörande faktor i dag. Genom att integrera miljövänliga material och vitvaror i ditt kök kan du bidra till att minska din miljöpåverkan. Ta in lite grönt i ditt kök och visa samtidigt lite kärlek för vår planet!

Ett grönt kök fortsätter att vara ett populärt val för alla som vill skapa en inbjudande kökskänsla. Tack vare kopplingen till natur och växtlighet är det ett utmärkt val för alla som på ett enkelt sätt vill skapa lugn och harmoni i köket.

Ta in naturen

Att ta in naturen i hemmet med ett grönt kök är ett bra sätt att skapa en lugnande och vitaliserande stämning i ditt hem. Genom att införliva den gröna färgen och olika naturinspirerade inslag kan du skapa en plats som främjar harmoni, balans och en koppling till utelivet.

Green kitchen with integrated handles and a wooden worktop

Tillverkas av återvunnet material

Med ett ökat fokus på hållbarhet och miljövänliga bostäder är ett grönt kök med ett grönt innehåll ett utmärkt sätt att visa ditt engagemang för miljön. Välj material som återvunnet trä i dina luckor och energieffektiva vitvaror för att skapa en plats som är lika vacker som den är snäll mot planeten. Den gröna färgpaletten påminner oss om hur viktigt det är att spara på naturens resurser och att skydda vår planet. Dessutom är den otroligt snygg!

Visste du att Veda är världens första kök med återvunnen MDF? Både Veda och Veda Touch har en kärna av återvunna träfibrer, vilket gör dem hållbara inifrån och ut.

Läs mer om vår hållbarhetsmission

Upptäck våra gröna kök här

Green kitchen with integrated handles and a wooden worktop

OMBRA green

99 803:-

VEDA Touch green

30 335:-

Green kitchen with green handles
VEDA TOUCH green Kitchen

Uppfriskande förändring

Det klassiska vita köket har länge varit en favorit tack vare sin rena och krispiga look. Men vissa tycker att vitt ibland känns för sterilt och saknar personlighet. Genom att införliva olika nyanser av grönt kan du addera värme, djup och karaktär till ditt kök. Grönt ger liv åt rummet så att det känns piggt och fräscht, samtidigt som du kan bevara en lite mer sofistikerad känsla.

Och begränsa dig inte till luckorna – växter, färska örter på fönsterbrädan eller utsikt över en vildvuxen trädgård kan också ge fler gröna inslag i köket.