Förvaringslösningar för barnrummet

Våra förvaringslösningar ger dig praktisk förvaring av kläder och leksaker i barnrummet. Och lösningen kan växa i takt med barnet. Här är våra bästa tips & tricks för hur du håller ordning i barnrummet.

Intelligent förvaring — smarta lösningar i barnrummet 

Barnens rum är så mycket mer än bara ett sovrum, det är också vardagsrum, lekrum, arbetsrum och omklädningsrum – allt på en och samma gång. Så det är inte konstigt om det känns som en utmaning att inreda barnrummet. Det är därför har vi tagit fram den här förvaringsguiden – den är fullspäckad ed tips och inspiration som hjälper dig frigöra utrymme och få ut det mesta av barnens rum.

 

1. Frigör golvyta — tänk uppåt väggarna

Barnens rum är ofta små. Hos de små barnen blir det ofta belamrat med leksaker medan tonårsrummet kan upplevas trångt och oinspirerande. Och när antalet kvadratmeter inte går att utöka är det viktigt att frigöra yta på golvet. Det kan du göra genom att använda väggarnas fulla höjd till förvaring. Då är höga garderober eller inbyggda garderober med skjutdörrar bra alternativ. Prata med en inredningsexpert i en av våra butiker så får du veta mer.

 

Flexibla förvaringslösningar för växande barn

Barn behöver lek och stimulans av sina sinnen för att må bra, men de växer också snabbt. Möbler som avspeglar deras nuvarande intressen blir snabbt inaktuella och slitna. Våra inredningsexperter kan hjälpa dig att skapa förvaringslösningar som matchar barnets nuvarande behov och skapar bra förvaring för en framtida tonåring. 

2. Anpassa höjden efter användning

Hjälp barnen att hålla ordning genom att organisera sakerna utifrån hur ofta de används. Förvara det som används dagligen i exempelvis låga lådor eller hyllor, så att de enkelt kan ta fram och lägga tillbaka det själva. Säsongsförvaring eller sånt som används mer sällan kan placeras högre upp eller utom räckhåll för barnen.

 

Förvaringslösningar för alla personligheter

För barn som gillar att ta det lugnt kan öppna hyllor, märkta korgar och färgglada leksakslådor uppmuntra till bra ordning. För barn som alltid är på språng kan skjutdörrar ge snabb åtkomst till fotbollsskor och hockeyklubbor. Och för barn som gillar att städa undan grejerna och hålla ordning, kan modulhyllor och förvaring på hjul ge lugn i sinnet.

Vi är stolta över att kunna erbjuda förvaringslösningar som matchar individen. Kontakta en inredningsexpert i din lokala Kvik-butik för att höra om de senaste kreativa lösningarna. 

3. Investera i kvalitet — det lönar sig i längden

Vi vet att det kan vara lockande att välja billigare möbler till barnrummet. Men med möbler som är byggda för att hålla och som klarar vardagens alla påfrestningar, investerar du i framtiden.

Alla våra garderober är tillverkade av robusta och förstklassiga material som genomgår noggranna tester. Det gör att dina barn kan få ett rum de älskar i en kvalitet som varar.

 

 

 

Moduldesign ger kreativ förvaring i barnrummet

Försök att hålla barnrummet intressant och unikt. Genom att optimera garderobsutrymmet med modulär och vinkelrät garderobsinredning kan du frigöra resten av rummet för kreativa aktiviteter. Oavsett om du vill ha en kul och lekfull design eller ett mer sofistikerat uttryck kan vi hjälpa dig att skapa ett rum som barnen kommer att älska.

Optimera utrymme och stil med dansk design

I en av våra Kvik-butik kan vi visa dig rymliga garderober med smart och modulär inredning. Här får du plats med barnens kläder, leksaker och andra saker – och garderoberna är enkla att omorganisera i takt med att barnen blir större. Tillsammans med en av våra erfarna inredningsexperter kan ni skapa en kreativ lösning som passar just din familj. Och varför inte låta barnen vara med och planera? 

 

 

 

4. Dold förvaring skapar lugn

Skjutdörrar ger dig en fantastisk förvaringslösning i barnrummet. De tar upp mindre golvyta och ger enkel åtkomst till barnens alla grejer samtidigt som rummet får ett snyggt och prydligt uttryck. Och när du inte hinner plocka i ordning, är det bara att skjuta igen dörren på din måttbeställda garderob, så slipper du se röran. 

Våra inredningsexperter kan berätta mer om vår kollektion av skjutdörrar som ger dig en praktisk förvaringslösning.